Горбулін бачить, що в Богатирьової є всі умови

Середа, 23 січня 2008, 11:37

Сьогодні є всі умови для того, щоб у РНБО склалася нормальна ділова і творча атмосфера.

Про це заявив колишній секретар Ради національної безпеки й оборони Володимир Горбулін.

Він не бачить політичного підтексту в питанні щодо підготовки секретарем РНБО Раїсою Богатирьовою візиту Віктора Ющенка в Москву.

За його словами, на секретарі РНБО "лежать всі організаційні питання", тому цілком логічно, що саме вона буде займатися організаційними питаннями засідання комісії "Ющенко-Путін".

"Нічого політичного тут немає, усім би хотілося, щоб щось було політичним", - сказав Горбулін.

Відповідаючи на питання, чи заперечує він, що сьогодні існує певний конфлікт між Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко, Горбулін сказав, що він не буде цього коментувати. "Я цього не знаю", - сказав Горбулін.

Як повідомлялося, 16 січня посольство Росії в Україні поширило інформацію, що з метою підготовки другого засідання Міждержавної російсько-української комісії, прем'єр Росії Віктор Зубков готовий прийняти в Москві прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.

17 січня прес-служба президента поширила інформацію, що в секретаріаті президента відсутня інформація про плани Тимошенко здійснити робочий візит у Москву 23 січня 2008 року.

21 січня прес-служба президента повідомила, що 28-30 січня відбудеться робоча поїздка в Москву секретаря РНБО Богатирьової для підготовки візиту президента Ющенка.

У той же час у повідомленні говорилося, що Тимошенко здійснить візит у Російську Федерацію в другій декаді лютого.

АМИ "Новости-Украина", УНИАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування