Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький закатає киян

Середа, 23 січня 2008, 12:04

Київська міська державна адміністрація вирішила відкрити 119 ковзанок на території міста для відпочинку киян узимку.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації, текст якого мають Українські новини.

Зокрема, ці ковзанки планується відкрити на шкільних стадіонах і спортивних майданчиках при відповідних погодних умовах.

Найбільшу кількість ковзанок (20 штук) планується організувати в Дніпровському районі, найменше (7 штук) - у Подільському районі.

Водночас у Голосіївському районі планується відкрити 14 ковзанок, у Дарницькому - 16, у Деснянському - 12, в Оболонському - 9.

У Печерському і Святошинському районах буде організовано по 11 ковзанок, у Солом'янському - 9 і Шевченківському районі - 10 ковзанок.

Київміськадміністрація доручила районним адміністраціям забезпечити висвітлення й радіофікацію цих ковзанок, а Головному управлінню з фізкультури й спорту організацію культурно-оздоровчих і спортивних заходів на ковзанках, які будуть сприяти оздоровлення й зміцненню імунітету городян.

Як відомло, раніше Київмськадміністрація заявляла про намір відкрити близько 100 ковзанок на шкільних стадіонах і спортивних майданчиках для відпочинку киян узимку.

Узимку 2005 року Київміськадміністрація відкрила 99 ковзанок на спортивних майданчиках і стадіонах для відпочинку киян узимку.

У 2004 Київміськадміністрація організувала 154 ковзанки на спортмайданчиках і стадіонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування