Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія збирається "гнути" свою "лінію" з Україною

Середа, 23 січня 2008, 12:29

Росія налаштована на пошук взаємоприйнятих рішень з Україною з питань базування Чорноморського флоту РФ у Криму.

Про це говориться у повідомленні департаменту інформації й преси МЗС РФ у зв'язку із засіданням підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ і його перебування на території України, запланованим на 24 січня в Москві, повідомляє РІА "Новости – Украина".

"Російська делегація має намір продовжити лінію на конструктивний пошук взаємоприйнятих рішень із питань, що залишаються відкритими, у дусі взаєморозуміння і співробітництва з Україною", - зазначається в прес-релізі.

МЗС Росії повідомляє, що в ході майбутнього засідання буде продовжено обговорення питань, пов'язаних із забезпеченням умов для повноцінної діяльності Чорноморського флоту РФ відповідно до підписаних у 1997 році базових угод про його перебування в Україні.

Майбутнє засідання стане шостим із моменту створення підкомісії. Перше відбулося 14 лютого 2006 року в Києві, друге - 4 травня 2006 року в Москві, третє - 27 жовтня 2006 року в Севастополі, четверте - 27 лютого 2007 року в Москві, п'яте - 5 червня 2007 року в Києві.

Підкомісія створена в грудні 2005 року в складі очолюваної главами держав Росії й України російсько-української міждержавної комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...