На прохання секретаріату Тимошенко тимчасово помилувала Януковича

Середа, 23 січня 2008, 15:47

На прохання секретаріату президента український уряд переніс на наступне засідання питання про скасування низки постанов попереднього складу Кабміну, які суперечать українському законодавству.

Про це прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила журналістам на брифінгу, інформує Ліга.

"Сьогодні були підготовлені до скасування кілька рішень попереднього уряду, але за пропозицією представників секретаріату президента вони перенесені на наступне засідання уряду", - зокрема, підкреслив глава уряду.

Відповідаючи на уточнююче питання журналістів, чи є серед цих нормативних актів документи з грифом "Не для друку", Тимошенко сказала: "Я думаю, що наступної середи я зможу вам сказати, які документи скасовані".

"На сьогоднішньому засіданні уряду жоден документ не відмінено, тому мені нічого коментувати, оскільки за пропозицією представників секретаріату президента ці питання були зняті з розгляду. Ми хочемо працювати злагоджено в демократичній команді, ми хочемо, щоб була згода між Кабінетом Міністрів, секретаріатом президента, президентом і Верховною Радою, і тому ми намагаємося рухатися в системі гармонії", - сказала вона.

У середу Кабінет Міністрів Тимошенко мав намір відмінити низку нормативних актів своїх попередників, що "суперечать Конституції України і носять лобістський характер". Про це зранку повідомляла сама прем'єр-міністр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування