Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада не змогла знести центр перед "Олімпійським" навіть на папері

Середа, 23 січня 2008, 20:42

Підписання меморандуму про демонтаж торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" у середу не відбулося через рішення представників влади перенести цей захід на інший час.

Про це йдеться у заяві ТОВ "Юджин", що веде будівництво "Троїцького", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Меморандум мав бути підписаний між ТОВ "Юджин" і Кабінетом міністрів, Міністерством у справах сім'ї, молоді і спорту, Київською міськдержадміністрацією, Федерацією футболу України.

"Варто нагадати, що представники влади вже протягом кількох років не можуть досягти узгодженої позиції з питання "Троїцького", - зазначає компанія-забудовник.

"Юджин" заявляє, що компанія завжди займала "компромісну позицію і висловлювала готовність до пошуку рішень з урахуванням інтересів усіх сторін".

Компанія також відзначає, що "Юджин" знову пішло на компроміс, погодившись прийняти меморандум з остаточним рішенням про демонтаж наземної частини "Троїцького".

"Ми підтверджуємо, що компанія докладає всі зусилля для компромісного вирішення ситуації довкола "Троїцького" і вважає, що в цій ситуації абсолютно некоректно посилатися на недобудований об'єкт ТРЦ, як на основну перешкоду в підготовці до Євро-2012", - резюмується в заяві компанії-забудовника.

На початку листопада 2007 року містобудівна рада Києва затвердила ескізний проект реконструкції НСК "Олімпійський", на якому планується провести фінал Євро-2012.

НСК "Олімпійський" - один з основних спортивних майданчиків під час проведення Євро-2012.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування