Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" оголошує "страйк" проти Тимошенко

Четвер, 24 січня 2008, 10:18

Фракція "НУ-НС" припиняє вирішення будь-яких кадрових питань, поки не будуть ухвалені 12 законопроектів, внесених президентом у парламент як першочергові.

Про це в інтерв'ю "Газеті 24" заявив заступник голови блоку "НУ-НС" Ігор Кріль.

"Фракція "НУ-НС" припиняє вирішення будь-яких кадрових питань до того моменту, поки не будуть проголосовані 12 законопроектів, внесених президентом у Верховну Раду як першочергові", - сказав депутат.

Кріль нагадав, що "коли формувалася коаліція, ми зобов'язалися прийняти 12 законопроектів, погоджених БЮТ і "НУ-НС" ще в жовтні".

"Тоді була домовленість, що спочатку ми приймаємо ці закони, і тільки потім голосуємо за кандидатуру прем'єр-міністра", - відзначив депутат.

"Президент особисто зняв цю умову. А зараз створюється враження, що частина коаліції взагалі про ці закони забула", - додав він.

Крім того, Кріль спрогнозував, що ті депутати у фракції, що зараз підтримують Юлію Тимошенко, найближчим часом знову стануть на сторону президента: "Блок єдиний. Я вам більше скажу: мине ще три місяці, і він стане ще монолітнішим".

"Відбудуться деякі політичні і соціально-економічні події, після яких політики, що поспішили змінити орієнтацію на іншого лідера, переглянуть свої погляди", - пояснив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...