Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка побачили, що Тимошенко забуксувала і втратила динаміку

Четвер, 24 січня 2008, 10:34

Секретаріат президента стурбований недостатньо ефективною роботою із підготовки до ЄВРО-2012, зокрема зволіканням із рішенням щодо НСК "Олімпійський".

Про це заявив заступник голови секретаріату президента Юрій Богуцький, повідомляє прес-служба президента.

Він нагадав, що 21 січня відбулося засідання Координаційної ради з підготовки та проведення ЄВРО-2012, а вже наступного дня президент Віктор Ющенко підписав її протокольне рішення.

"Усі питання є важливими. Особливу тривогу президента викликала невпевненість членів Координаційної ради, а також деяких урядовців, які доповідали про стан готовності і розв’язання тих чи інших проблем", – сказав Богуцький.

За словами Богуцького, Ющенко чітко наполягає на неухильному виконанні не лише рішення останнього засідання Ради, але й низки попередніх рішень, що стосуються ЄВРО-2012 – зокрема тих, що випливають з виданого в серпні указу президента.

Особливе занепокоєння президента, за словами Богуцького, викликає затягування вирішення ситуації навколо головної спортивної арени України – НСК "Олімпійський".

"Глава держави особливо підкреслював необхідність на законних підставах і в межах чинного законодавства розв’язати питання щодо НСК "Олімпійський", – сказав він.

Вичерпні кроки для врегулювання ситуації мали бути прийняті протягом найближчих днів після засідання Ради, однак дотепер цього не відбулося, зазначив він.

"Сьогодні йде зволікання, і ми не помічаємо тієї динаміки, наполегливості, які повинні йти з Будинку уряду", – констатував Богуцький.

Він наголосив, що секретаріат президента постійно триматиме на контролі всі питання, пов’язані з підготовкою чемпіонату ЄВРО-2012, та звертатиме на них увагу відповідних виконавців.

Богуцький також нагадав, що 28 січня українська делегація поїде до УЄФА, де має доповісти про конкретні кроки, а після цього відбудеться спільне засідання з польською Координаційною радою з підготовки до проведення ЄВРО-2012.

"Це має бути спільне засідання і спільні рішення, але адекватні", – сказав він. Богуцький додав, що польська сторона веде в цьому напрямку активну роботу, "відтак Україна також має продемонструвати відповідну діяльність".

"Для цього є всі можливості", – підкреслив Богуцький, нагадавши, що президент вимагав до 1 лютого завершити всі планувальні роботи, а вже з 1 лютого перейти до реалізації конкретних заходів з підготовки чемпіонату ЄВРО-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування