Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем’єр тішиться, що депутати стали ходити в парламент

Четвер, 24 січня 2008, 13:05

Прем’єр Юлія Тимошенко не сумнівається в тому, що програма діяльності її уряду буде затверджена на засіданні Верховної Ради 5 лютого.

"Ми вважаємо, що 5 лютого зафіксує стратегічний документ для нашої подальшої роботи", - сказала Тимошенко на початку зустрічі з українськими та іноземними інвесторами.

Тимошенко нагадала, що разом із президентом Віктором Ющенком було вирішено побудувати роботу наступним чином: спочатку у Верховній Раді буде заслухано послання президента до ВР та народу і одразу ж після цього на голосування буде поставлено питання щодо затвердження програми діяльності уряду.

Коментуючи заяви про нестабільність коаліції через невелику перевагу у голосах, "а саме в один-два голоси, а в залежності від настрою Івана Плюща у три голоси", вона сказала, що це небагато, але завдяки такій перевазі депутати стають більш відповідальними за прийняті коаліцією рішення.

"Це не так переконливо, як нам хотілося б, але цього достатньо, щоб стати командою однодумців", - сказала вона.

"Як мінімум я можу констатувати, що депутати стали ходити на засідання Верховної Ради, тому що їх рахують. Вони голосують, і від кожного голосу залежить успішність проходження тих чи інших процедур у парламенті", - зазначила Тимошенко.

"Я хочу розчарувати всіх песимістів, тому що коаліція і уряд будуть абсолютно стабільними", - наголосила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...