Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи вимагатимуть у Яценюка здати їм Луценка

Четвер, 24 січня 2008, 14:52

Фракція Компартії наполягатиме на розгляді в останній день роботи сесії Верховної Ради питання щодо відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це заявив лідер Компартії Петро Симоненко, повідомляє прес-служба партії.

Симоненко вважає, що "з точки зору моралі і кодексу честі держслужбовця, з точки зору політичної відповідальності за свої слова і вчинки" і Луценко, і мер Києва Леонід Черновецький "мають негайно бути звільнені з займаних посад".

"Що стосується Черновецького, то його призначав президент Ющенко і він відповідає за тих, кого призначає", - зазначив лідер КПУ.

За його словами, "якщо Ющенко досі не звільнив Черновецького, то значить президент вважає таку поведінку свого підлеглого нормою".

"А от міністра Луценка призначав парламент, вірніше "помаранчева" коаліція, тому справою честі для кожного народного депутата буде проголосувати за відставку Луценка", - продовжив Симоненко.

Лідер КПУ переконаний, що прокуратура має не тільки розібратися з фактом самої бійки, а й розібратися, у відповідності із законом, щодо "подальших заяв міністра Луценка, в яких той публічно закликав усіх, у першу чергу своїх підлеглих, вирішувати "справи по-чоловічому", на місці без суду та слідства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування