Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція залишить Медведька в спокої?

Четвер, 24 січня 2008, 15:16

У парламентській коаліції немає єдиної думки з питання висловлення недовіри генеральному прокуророві Олександру Медведьку.

Про це в четвер у ході круглого столу в Києві повідомив народний депутат Олесь Доній (фракція НУ-НС).

"Наприклад, зібрано вже 189 підписів народних депутатів про висловлення недовіри генеральному прокуророві, але це питання дотепер не розглянуте", - сказав він.

За його словами, замість цього усередині коаліції вже звучать голоси, " чи не варто це питання залишити ситуацією статус-кво".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що звернулася до президента з закликом направити в парламент подання на звільнення генерального прокурора Медведька.

"Через секретаріат президента, главу секретаріату Віктора Балогу я звернулася до президента, щоб він направив у парламент подання на звільнення генерального прокурора. Час покаже, як будуть розвиватися події", - сказала Тимошенко журналістам у суботу в Києві.

Президент Віктор Ющенко заявив, що питання відставки генерального прокурора вирішує Верховна Рада.

Президент відзначив, що парламентська більшість з даного питання визначилася і після проходження процедурних питань "ми одержимо швидку відповідь".

Сам генпрокурор Медведько заявив, що в нього не було розмови з президентом України з приводу зміни керівництва Генпрокуратури, зокрема можливості своєї відставки.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування