Герман уявила, як Луценко "б'є її в писок"

Четвер, 24 січня 2008, 16:03

Фракція Партії регіонів вимагатиме відставки Юрія Луценка, навіть не чекаючи висновків прокуратури щодо інциденту між ним та Леонідом Черновецьким.

Про це заявила в коментарі журналістам перед початком погоджувальної ради представниця Партії регіонів Ганна Герман.

За її словами, рішення прокуратури щодо встановлення факту інциденту можна було б почекати в разі, якщо б Луценко це спростовував.

"Оскільки він це підтвердив, то знак питання тут навіть не стоїть", - зазначила Герман.

За її словами, українська гельсінська спілка у четвер озвучила статистику, за якою кожен 14-й українець був битий міліціонером. Тому, на її думку, "безкарність міністра тут може стати нормою".

На репліку про те, що безкарність екс-міністра Цушка не призвела до того, що беркутівці продовжують вибивати двері ногами в прокуратуру, вона відповіла:

"Одне діло, коли йдуть якісь політичні протистояння - ви пам’ятаєте, що і війська підтягували, і штурмували, це політичні процеси - тут вже йдеться про права людини. От наприклад, приходжу я на погоджувальну раду, до мене підходить Луценко і б'є мене в писок", - зазначила Герман.

На репліку про те, що всім зрозуміло, що Луценко б її не вдарив, вона пригадала епізод на церемонії вшанування голодомору між нею та представником НУНС Володимиром Ар'євим, який жартома спитав свого одно партійця, який стояв поряд із Герман, чи платить йому Партія регіонів.

"Я кажу, йому: "Ні, а тобі платять". І називаю йому дату, хто, коли і за що. Він знервований кидає мені в обличчя абсолютно брудне звинувачення. Я не виключаю, що якби його не відтягли, то він міг мене вдарити, бо вони неврівноважені люди. Їм все дозволено. Вони ж з кулаками протягом всієї виборчої компанії ", - зазначила Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...