Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати відбирають хліб у акторів та спортсменів

П'ятниця, 25 січня 2008, 11:41

Фракція Партії регіонів визначиться, чи підтримувати пропозицію голови Верховної Ради Арсенія Яценюка щодо подальшої роботи в комітетах на засіданні своєї ради у п’ятницю.

Про це повідомив журналістам член фракції Партії регіонів Борис Колесніков.

За його словами, відповідне засідання відбудеться після 15:00 у п’ятницю.

Коментуючи закиди фракцій НУНС, зокрема її представника Романа Зварича про те, що "регіонали" блокують трибуну не через НАТО, а щоб не допустити скасування депутатської недоторканості, він нагадав "чітку позицію" Партії регіонів, згідно з якою ще в минулому парламенті було зареєстровано проект щодо скасування недоторканності усіх гілок влади.

"Ми нічого не боїмося, ми будемо відстоювати інтереси своїх виборців, які голосували за позаблоковий статус України", - зазначив він.

Коментуючи роботу парламенту в цілому він пожартував, що "журналісти мають дякувати парламенту за постійне ньюс-мейкерство".

"Я згоден з Богданом Бенюком в тому, що артисти театру і кіно втратять свій хліб, тому що парламент – це і театр, і кіно. І друге, враховуючи діалог між Луценком та Черновецьким, то скоро й українські спортсмени втратять шматок хліба", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування