Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка реанімують справи про наїзди Черновецького

П'ятниця, 25 січня 2008, 14:59

Депутат фракції "НУ-НС" Кирило Куликов ("Народна самооборона") направив депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ щодо закриття Генпрокуратурою кримінальних справ за фактами ДТП за участю мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це він заявив у коментарі прес-службі "Народної самооборони".

"Я направив депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ про те, що з якихось невідомих причин в Генеральній прокуратурі було закрито кримінальні справи, які були порушені за фактами ДТП за участю нинішнього міського голови Леоніда Черновецького, в якій загинув громадянин Коробко Д.О.", - заявив Куликов.

Депутат зазначив, що Черновецький на своєму авто двічі ставав винуватцем ДТП – в іншому випадку загинув неповнолітній юнак, але справу було закрито судом.

"Мені цікаво, чому раптом цю справу було закрито, адже в обох випадках загинули люди. Тоді мер Києва сховався за свою депутатську недоторканність", - наголосив Куликов.

Як відомо, 15 квітня 2003 року службовий "Мерседес-600" концерну "Правекс", почесним президентом якого був Черновецький, на Столичному шосе під Києвом збив на смерть 11-річного хлопчика.

Свідки події стверджували, що водій одразу після цього зняв номери з машини і зник із місця аварії. Також повідомлялося, що у машині була дружина Черновецького.

У свою чергу, Черновецький – на той час народний депутат – спростував інформацію про те, що автомобіль належав особисто йому, пославшись на те, що у банку "тисячі машин".

Згодом, 2 листопада того ж року, неподалік від Києва Черновецький на службовому автомобілі здійснив наїзд на 20-річного чоловіка, який загинув на місці.

Тоді Черновецький заявляв, що обидва ДТП, які сталися з ним і членами його сім`ї, "підстроєні київською владою для того, щоб дискредитувати його як людину і політика".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування