Москаль вважає, що прокуратура може мститися Луценку за Медведька

П'ятниця, 25 січня 2008, 15:31

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко також направив скаргу до прокуратури Києва на дії Київського міського голови Леоніда Черновецького.

Про це повідомив депутат, радник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль, передає пресс-служба Народної самооброни.

"Чому міністр внутрішніх справ, який має аналогічний інтерес до інциденту з Черновецьким, має сьогодні сидіти склавши руки? Цілком логічно, що Юрій Луценко також направив скаргу до міської прокуратури Києва на дії київського міського голови Леоніда Черновецького", - заявив Москаль.

"Якщо прокуратура візьме до уваги лише скаргу Черновецького, то це показник цілком політичного підґрунтя", - зазначив він.

"Це буде, на мою думку, зведенням рахунків за те, що Юрій Луценко ініціював зібрання підписів за висловлення недовіри генеральному прокуророві Олександру Медведьку. "Народна Самооборона" критикувала і критикуватиме надалі дії генпрокурора", - зазначив Москаль.

Він переконаний, що прокуратура знов використовується в брудних політичних іграх, а не займається боротьбою із злочинністю.

Матеріали про розкрадання мільярдів доларів не розглядаються роками, а тут така швидка реакція за один ляпас Черновецькому!", - обурений Геннадій Москаль.

На його думку, така діяльність прокуратури свідчить про відновлення політичних репресій в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування