Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ ШИЮТЬ КРИМІНАЛ ПІД ТИСКОМ

П'ятниця, 25 січня 2008, 15:48

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір на початку наступного тижня оскаржити у суді постанову про порушення кримінальної справи відносно нього.

Про це міністр заявив на прес-конференції у п'ятницю.

"Я буквально в понеділок–вівторок підготую і подам свою скаргу до суду і буду спростовувати цю надуману, брехливу і політично вмотивовану кримінальну справу", - повідомив Луценко.

Водночас, міністр заявив, що за його даними, "прокуратура перебувала під шаленим тиском".

"Учора ввечері мова йшла про порушення фактової справи, бо є скарги двох потерпілих осіб", - зазначив Луценко.

"Проте пізно вночі відбулося фінальне її оформлення. Прикметно, що постанову (про порушення справи) підписав не прокурор міста, а його заступник", - додав міністр.

Коментуючи сам інцидент після засідання РНБО минулої п'ятниці, Луценко зазначив, що дав Черновецькому ляпас:

"Якщо Генпрокуратура, цей генеральний могильник України, вважає, що ляпас брехуну і наркоману є найбільшою кримінальною справою і за це треба порушувати кримінальну справу проти діючого міністра внутрішніх справ – ОК, хай так і буде".

Міністр повідомив, що у четвер дав письмові пояснення прокуратурі: "Я там не був, а надав письмові пояснення і відіслав заяву з вимогою притягти до відповідальності мера Леоніда Черновецького".

На уточнююче питання щодо ударів під час бійки з мером Києва Леонідом Черновецьким, Луценко заявив, що деталі буде розповідати "слідству або суду".

На запитання, чим він може довести, що Черновецький є наркоманом, як заявив міністр, Луценко відповів: "Я давно підозрюю Черновецького у прийнятті наркотичних речовин".

"Він же пообіцяв, що на Новий рік у нас буде синтетична ялинка, очевидно, що людина перейшла на синтетичні речовини", - пожартував міністр, зауваживши, що не вживав прізвище Черновецького разом зі словом наркоман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...