Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко завдав ще одного удару по Черновецькому. Тепер через дерибан землі

П'ятниця, 25 січня 2008, 17:39

МВС порушило кримінальну справу стосовно посадовців Київміськдержадміністрації за фактом шахрайства з землею.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у місті Києві.

Кримінальна справа порушена за статтею 190 ч.4 ККУ (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах, або організованою групою).

За даними МВС, у ході вивчення матеріалів цієї кримінальної справи і проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що посадовими особами КМДА наприкінці минулого року було винесено на розгляд сесії проекти рішень щодо виділення земельних ділянок жителям міста Києва.

Вивченням вилучених із Управління земельних ресурсів КМДА кадастрових справ з’ясовано, що документи, які слугували підставою для виділення землі, є підробленими.

"Особи, які за рішенням Київради начебто отримали земельні ділянки, нічого про це не знають і з подібними заявами до київського міського голови не зверталися. Крім того, вони засвідчили, що їм встановленою слідством особою сплачено від 150 до 200 грн. за надання копій паспортів та ідентифікаційних кодів. На сфальсифікованих заявах стоять резолюції керівників КМДА", - сказано в повідомленні.

Слідство також встановило, що організатором проведення цієї акції є помічник депутата однієї з райрад міста Києва.

На сьогоднішній день опитано понад 20 осіб, більшість з яких - студенти навчальних закладів міста Києва.

"Слідчим Управлінням ГУМВС України в Києві вживаються необхідні заходи щодо встановлення інших учасників злочинних дій, а також причин та умов, які сприяють вчиненню подібного злочину", - сказано у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...