Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький скаржиться, що Луценко його залякує

П'ятниця, 25 січня 2008, 21:02

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що дії міністра внутрішніх справ Юрія Луценка стосовно київської влади – це спроба залякати з єдиною метою, аби мер відмовився від висунення звинувачень на адресу міністра в законному порядку.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМДА.

"Будь-які дії з боку як особисто Луценка, так і його апарату щодо Київської міської держадміністрації після його підлого нападу на мене і завдання мені тілесних ушкоджень я прошу розцінювати як помсту за те, що я критикував його на РНБО за вимагання у київської влади земельних ділянок, нібито під інвестиційне будівництво житла для міліціонерів, а фактично за винагороду від псевдоінвесторів", - заявив Черновецький.

"Про це я розповім на прес-конференції, коли вийду після лікарняного", - додав мер.

Черновецький підкреслив, що звинувачення з боку Луценка з’явилися після критики, яка прозвучала в його бік в присутності президента України та головних посадових осіб країни, і того ж дня, коли прокуратура порушила проти Луценка кримінальну справу.

"Своїми діями Луценко намагається залякати мене, аби я відмовився від висунення йому звинувачень у встановленому законом порядку. Луценко – суспільно небезпечна людина, яку б посаду не обіймав", - вважає Черновецький.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування