Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція проведе засідання Ради в іншому місці?

Неділя, 27 січня 2008, 12:47

Заступник голови фракції НУ-НС Тарас Стецьків не виключає, що коаліція може вдатися до "силового варіанту" для проведення сесії Верховної Ради.

В ефірі радіо "Свобода" він зазначив, що Партія регіонів розуміє, що блокувати роботу парламенту до безкінечності неможливо.

"Парламентська більшість може вдатися так само до силового варіанту, і відкрити сесію, і допомогти спікеру цю сесію відкрити і проводити. У нас в регламенті записано, що засідання Верховної Ради проводяться в приміщенні на вулиці Грушевського, 5, а це приміщення не тільки самої Верховної Ради, кінець кінцем, є інші приміщення за цією самою адресою, тобто варіанти є", - сказав Стецьків.

"На мою думку, нам потрібно до 5 лютого дуже серйозно всередині коаліції провести розмову із президентом України і з секретаріатом. Якщо опозиція стикнеться з консолідованою і об’єднаною позицією коаліції, то вона п’ятого числа прийде в зал і буде працювати", - додав депутат.

Він також висловив думку, що насправді опозиція блокує роботу Верховної Ради через бажання створити широку коаліцію.

"Мені здається, що Партія регіонів не втратила надії на широку коаліцію. Партія регіонів себе поводить так тільки тому, щоб – на її думку, на думку її ідеологів чи її керманичів – цим блокуванням показати українському суспільству, що демократична коаліція не працює", - вважає Стецьків.

Водночас депутат відзначив, що підпис спікера Арсенія Яценюка під листом про готовність України приєднатися до плану дій щодо членства в НАТО "був зовсім не потрібний".

Разом з тим, він висловив думку, що якби Яценюк не поставив свого підпису під цим листом, Партія регіонів знайшла б інший привід для блокування роботи парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...