Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-дружина Могилевича зникла?

Понеділок, 28 січня 2008, 08:49

Адвокат Ольга Шнайдер – колишня дружина кримінального авторитета Семена Могилевича, затриманого в п'ятницю в Москві, – після обшуків, проведених співробітниками ГУ МВС по ЦФО у неї будинку й в офісі, не з'являлася вдома.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

У випадку невстановлення місцезнаходження Шнайдер до ранку понеділка її захисники мали намір звернутися за роз'ясненнями в прокуратуру.

Як відомо, у минулу п'ятницю розшукуваний низкою країн Могилевич був затриманий у Москві одночасно з власником мережі магазинів "Арбат-Престиж" Володимиром Некрасовим. Пізніше МВС Росії офіційно підтвердило інформацію про його арешт.

У свою чергу, Останкінський суд Москви "обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Сергієві Шнайдеру" – під цим прізвищем також переховувався Могилевич – за підозрою в ухилянні від сплати податків.

Слідство інкримінує Могилевичу співучасть в ухилянні від сплати податків власником парфумерної мережі "Арбат Престиж" Володимиром Некрасовим.

Також його екстрадиції в США має намір вимагати ФБР, але для цього необхідно визнати фіктивним його російське громадянство.

Розраховуючи довести, що Могилевич міг перебувати у фіктивному шлюбі і незаконно отримав громадянство РФ, оперативники провели обшуки в офісі й будинку в його останньої дружини. Як пише "Комерсант", громадянство він одержав, саме одружившись на Ользі Шнайдер (зараз вони офіційно розлучені).

Адвокат Євген Щеглов, який взявся захищати Ольгу Шнайдер, нічого не знає про її долю.

Водночас, слідчий ГУ МВС по ЦФО, який проводив обшуки, повідомив йому, що свободу підозрюваної він не обмежував. "Передайте, будь ласка, своєму довіреному, що ми теж дуже б хотіли найближчим часом її побачити", - сказав слідчий адвокатові у п'ятницю.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування