Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вирішив покинути Раду і поїхати в Крим

Понеділок, 28 січня 2008, 09:11

Спікер Арсеній Яценюк 29-30 січня 2008 року відвідає з робочим візитом Автономну Республіку Крим.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради у понеділок.

Програмою візиту у вівторок передбачена зустріч Яценюка з представниками сільських і селищних рад, жителями Сімферопольського району АРК з проблем самозахоплень земельних ділянок.

Цього ж дня Яценюк виступить у прямому ефірі Державної телерадіокомпанії "Крим" та Чорноморської телерадіокомпанії.

У середу, згідно із програмою візиту, спікер огляне самопідіймальну плавучу бурову установку "Таврида", яка здійснює випробування пробуреної свердловини на Одеському газовому родовищі в північно-західній частині Чорного моря в 100 км. від берегової лінії.

Яценюк також ознайомиться з функціонуванням Глібовського підземного сховища газу, проведе зустріч з керівниками та працівниками Управління підземного зберігання газу ДАТ "Чорноморнафтогаз" та робочу нараду з керівництвом ДАТ "Чорноморнафтогаз" з питань активізації освоєння вуглеводневих ресурсів українського сектора Чорного і Азовського морів.

Яценюк також проведе нараду з членами президії Верховної Ради Автономної Республіки Крим, головами сільських, селищних, районних, міських рад, та зустрінеться з ректорами вищих навчальних закладів Криму і представниками студентського самоврядування.

Як відомо, у п’ятницю Яценюк не зміг закрити сесію Верховної Ради через блокування роботи парламенту представниками Партії регіонів та Компартії.

На понеділок Яценюк планував скликати погоджувальну раду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування