Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Металурги поскаржилися Тимошенко на Вінського

Понеділок, 28 січня 2008, 12:27

Керівники металургійних підприємств просять президента Віктора Ющенка і прем'єра Юлію Тимошенко скасувати наказ Міністерства транспорту щодо підвищення тарифів на ряд залізничних вантажоперевезень.

Про це йдеться в спільному зверненні керівництва низки найбільших металургійних підприємств і об'єднання "Металургпром", повідомляє Обом з посиланням на Українські новини.

Вони також просять створити незалежну комісію з регулювання цін і тарифів держмонополій, у тому числі й у транспортній сфері.

Металурги відзначають, що збільшення внутрішніх і експортних тарифів (на тлі зниження імпортних) негативно позначиться на конкурентноздатності української продукції і може призвести до її витіснення з ринків Азії, Центральної і Східної Європи.

Звернення підписали голова правління ММК ім. Ілліча Володимир Бойко, гендиректор ДМК ім. Дзержинського Ілля Буга, голова правління "Запоріжсталі" Віталій Сацький, гендиректора Алчевського меткомбіната Тарас Шевченко, "Азовсталі" - Дмитро Лівшиць, ЕМЗ - Олександр Подкоритов, Макіївського метзаводу - Ігор Сміяненко і гендиректор об'єднання "Металургпром", голова Федерації металургів Василь Харахулах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування