Шуфрич думає, що від "знущань" Ющенка в Тимошенко може лопнути терпіння

Понеділок, 28 січня 2008, 13:04

Представник фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич допускає можливість проведення найближчим часом не парламентських, а президентських виборів.

Про це він заявив в інтерв'ю Лізі.

"Я хотів би сьогодні звернути увагу не стільки на ситуацію в парламенті, скільки на відносини між двома будинками на Печерських пагорбах, а саме, Грушевського, 12 і Банкова, 11", - сказав він.

"Після вчорашнього таки несподіваного і водночас абсурдного виступу Ющенка з Давосу ми вже сьогодні можемо з великою ймовірністю говорити про те, що конфлікт між Тимошенко і Ющенком неминучий, який може мати значно більш глибокі наслідки, ніж блокування або будь-яка ситуація в парламенті", - додав Шуфрич.

На його думку, у цьому контексті можна говорити про можливість наближення не стільки парламентських, скільки президентських виборів.

"Зараз усе залежить від того, наскільки в Тимошенко вистачить стриманості терпіти знущання Ющенка. Я не виключаю, що парламент змушений буде розглянути процедуру імпічменту, тим більше, що приводів для цього більше ніж достатньо", - відзначив він.

"І я абсолютно впевнений у тому, що, якою б не була політична кон'юнктура, Партія регіонів не зможе не віддати за імпічмент Ющенка усі свої голоси. Швидше за все, нам доведеться визнати, що побажання на Новий рік, щоб 2008 рік був роком без виборів, може так і залишитися тільки побажанням", - сказав Шуфрич.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...