У парламенті не вистачає 70 коаліціантів

Понеділок, 28 січня 2008, 13:24

Парламентові не потрібно проводити спеціальних засідань на цьому тижні для того, щоб закрити сесію.

Про заявив член фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський, повідомляє Ліга.

Зокрема, Зарубінський підкреслив, що, відповідно до календарного плану пленарних засідань, депутати повинні зібратися на роботу другої сесії ВР VI скликання 5 лютого.

За його словами, той факт, що спікер Арсеній Яценюк не зробив офіційне оголошення про закриття першої сесії на минулому тижні, - "це технічний момент".

При цьому Зарубінський назвав піаром заяви представників коаліції про те, що вони нібито мають намір ініціювати збір підписів за проведення засідання Верховної Ради на поточному тижні: "Нехай спробують їх зібрати. Їх як мінімум осіб 70 немає в країні".

У той же час, народний депутат підтвердив інформацію про те, що в понеділок о 16:00 спікер парламенту Яценюк проведе зустріч з лідерами фракцій ВР, на якій будуть ухвалені відповідні рішення щодо роботи парламенту.

Раніше Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у нічному телеефірі на одному з каналів пообіцяв зробити все, щоб зібрати парламентаріїв на пленарне засідання уже у вівторок.

"У понеділок я скличу погоджувальну раду і буду наполягати на тому, щоб у вівторок було пленарне засідання", - відзначив голова Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування