Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль звинуватив брата Хомутинніка в крадіжці "Бентлі"

Понеділок, 28 січня 2008, 16:39

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль пропонує Партії регіонів створити тимчасову слідчу комісію, яка б розслідувала факти причетності сімей народних депутатів до кримінальних злочинів.

Зокрема, за словами Геннадія Москаля, про необхідність термінового створення таких комісій підтверджує ще один факт, повідомляє сайт "Народної самооборони".

"25 січня 2008 року у однієї з мешканок міста Києва було викрадено автомобіль марки "Бентлі Континенталь". Через деякий час викрадачі подзвонили їй додому і вимагали викуп за автомобіль у розмірі 125 тисяч доларів США", - розповів депутат.

"За даним фактом жінка звернулася в органи міліції. Оперативники швидко зреагували на заяву потерпілої, і під час передачі грошей була затримана організована злочинна група, яка довгий час займалася крадіжками престижних автомашин у місті Києві", - зазначив він.

Як виявилося, за словами Москаля, цю злочинну групу очолював брат народного депутата України Віталія Хомутинника Юрій Хомутинник.

"Тоді в мене залишається питання, по кому потрібно створювати слідчі комісії - по Луценку чи по народних депутатах від Партії регіонів та їх родичах...?" - підкреслив Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування