Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Черновецького повернувся дар мови: "Луценко небезпечний для суспільства"

Понеділок, 28 січня 2008, 18:43

Мер Києва Леонід Черновецький вважає міністра внутрішніх справ Юрія Луценка несамовитим і небезпечним для суспільства.

"За логікою Юрія Луценка, кожен міліціонер має право бити будь-якого громадянина, якщо в нього з'явилася хоч найменша підозра з якого-небудь приводу", - заявив Черновецький.

"Тоді нам не потрібні ні суди, ні прокуратура, ні Верховна Рада. А виходить, країну чекає розвал державної влади як такий", - цитує його слова газета "Хрещатик".

Черновецький висловив упевненість, що "людина, що усе ще обіймає посаду міністра внутрішніх справ і яка дозволяє собі такі дії і такі заяви, просто несамовита і небезпечна для суспільства".

"Я також упевнений, що не тільки відстою права громадянина України перед правопорушеннями з боку правоохоронних органів, я зможу показати справжні причини неадекватної поведінки Луценка", - додав мер.

Він вважає, що якщо міністр пишається заявою про те, що "вважає себе вправі застосовувати насильство до кожного, хто не подобається йому особисто, і ця заява не одержить оцінки з боку Верховної Ради й інших вищих органів країни, то це не тільки суперечить здоровому глузду і закону, а більш того – є небезпечним для суспільства".

Як відомо, весь минулий тиждень стан мера і дискусію навколо інциденту між Луценком і Черновецким коментувало оточення мера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування