Ющенко організував собі щільний графік

Вівторок, 29 січня 2008, 10:21

Президент Віктор Ющенко вранці у вівторок, 29 січня, поклав квіти до пам’ятного знака Героям Крут у Києві.

Як повідомляє прес-служба президента, у суботу Ющенко також здійснить робочу поїздку до Чернігівської області для вшанування пам'яті загиблих у битві під Крутами.

У вівторок же до пам’ятника героям Крут також були покладені вінки від Верховної Ради, Кабінету міністрів, Київських міської та обласної держадміністрацій.

Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

У заході взяли участь голова парламенту Арсеній Яценюк, перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, віце-прем’єр Іван Васюник, голова Київської ОДА Віра Ульянченко, міністри: оборони Юрій Єхануров, транспорту та зв’язку Йосип Вінський, культури і мистецтв Василь Вовкун, внутрішніх справ Юрій Луценко, освіти і науки Іван Вакарчук, у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, охорони здоров’я Василь Князевич, а також представники інших органів виконавчої влади, депутати Верховної Ради.

Крім того, група працівників секретаріату президента за дорученням Ющенка у вівторок, орієнтовно о 12:30, покладе квіти до могили похованих на Лук'янівському кладовищі 2 учасників битви під Крутами.

Сам же президент у вівторок, 29 січня, планує іще взяти участь у низці заходів.

Так, на 11:30 заплановано нараду з питань будівництва доступного житла за участю першого віце-прем’єра Олександра Турчинова, міністра регіонального розвитку і будівництва Василя Куйбіди, міністра з питань ЖКГ Олексія Кучеренка, першого заступника голови парламентського комітету з питань будівництва Володимира Поляченка, представників регіональних органів влади тощо.

О 14:15 президент України проведе зустріч із міністром закордонних справ Польщі Радиславом Сікорським.

Крім того, о 16:30 у вівторок Ющенко планує відвідати Всеукраїнську художню виставку "Україна від Трипілля до сьогодення" у Центральному будинку художників у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування