Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко не будуть влаштовувати "полювання на відьом"

Вівторок, 29 січня 2008, 10:52

Міністр Юстиції Микола Оніщук заявляє, що понад 50 актів, виданих кабміном Януковича, цілком або частково не відповідають законам України.

Про це він заявив в інтерв'ю "Газеті 24", опублікованому у вівторок.

"За попередніми результатами цієї експертизи, понад 50 актів, виданих нашими попередниками, цілком або частково не відповідають законам України", - сказав він.

"В основному, вони стосуються майнових питань, пов'язаних зі зміною форми держвласності. Як вдало зазначив один із членів уряду, ніхто б не здивувався, якби з'ясувалося, що будинок на Грушевського Кабмін вже орендує в приватної особи", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи може хтось з колишніх міністрів бути притягнутим до відповідальності за результатами перевірки, він сказав: "Цим мають займатися правоохоронні органи".

"Якщо вони вирішать, що в діях посадових осіб є ознаки порушень, то повинні будуть відреагувати. Я б не хотів, щоб наша перевірка була сприйнята як політичне переслідування. Там, де можна буде обійтися скасуванням акту Кабміну, ми це зробимо. Частина таких актів уже скасована", - додав Оніщук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...