Кличко чекає Черновецького з документами в суді

Вівторок, 29 січня 2008, 11:07

Лідер блоку свого імені Віталій Кличко звинувачує команду Леоніда Черновецького у фальсифікації документів сесії Київради 1 жовтня, які необхідні для судового розслідування.

Про це він сказав у вівторок в інтерв`ю журналістам перед початком судового засідання за його позовом до Київради, повідомляє УНІАН.

Кличко підкреслив, що до сьогоднішнього дня ні йому, ні суду не надані стенограма сесії, а також інші документи щодо рішень Київради 1 жовтня.

При цьому він висловив упевненість, що суд прийме рішення на користь позивача і всі рішення сесії 1 жовтня будуть скасовані, оскільки вони прийняті без депутатського кворуму і з грубим порушенням регламенту.

На сьогодні, за його словами, документів, які підтверджують законність сесії, не надано.

"Документів немає. Єдиний метод – фальсифікувати документацію для перемоги Черновецького. Черновецький розуміє, що єдиний спосіб, яким він може виграти суд – це фальсифікувати документи", - зазначив Кличко.

"У нас є інформація, що цим шляхом пішла ця команда, і ми звертатимемося у відповідні правоохоронні органи, щоб запобігти маніпуляції з документами", - додав він.

Крім того, Кличко підкреслив, що правоту його сторони підтверджує і відкрите київською міліцією провадження за фактом фальсифікації документів із земельних питань, прийнятих 1 жовтня.

"Є багато прикладів, де студенти та інші люди одержували відповідні гроші і давали паспортні дані для відведення певних ділянок землі", - підкреслив Кличко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування