Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич розкрив план Ющенка проти Тимошенко

Вівторок, 29 січня 2008, 13:21

Представник Партії регіонів Нестор Шуфрич назвав заяви президента Віктора Ющенка про зміну керівництва "Ощадбанку" спробою зриву виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР.

Про це він заявив в інтерв'ю Лізі.

За словами Шуфрича, заміна "лояльного до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко" керівника "Ощадбанку" пов'язана з рейтингом.

"Він хоче зняти лояльного до Тимошенко керівника, швидше за все, для того, щоб зірвати і без того складні виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР, щоб у такий спосіб спробувати знизити популярність Тимошенко, що росте за рахунок поглинання рейтингу Ющенка", - пояснив народний депутат.

У той же час, Шуфрич зазначив, що якщо глава української держави хоче остаточно посваритися з Тимошенко, то "нехай не прикривається при цьому Партією регіонів і проводить внутрішні розборки без нас".

Коментуючи інформацію про те, що "Ощадбанк" нібито фінансував виборчу кампанію Партії регіонів, Шуфрич заявив: "Її ще як мінімум треба довести в суді, а доти можна запитати в секретаря РНБО Раїси Богатирьової, яка була N2 у списку Партії регіонів і не може не знати про джерела фінансування виборчої компанії Партії регіонів", - сказав він.

"Ющенку варто говорити правду і назвати реальну причину рішення (звільнити керівництво "Ощадбанку"), - додав Шуфрич.

Нагадаємо, 28 січня президент під час зустрічі з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком і першим віце-прем'єр-міністром Олександром Турчиновим обговорив зміни в складі наглядової ради і керівництва "Ощадбанку".

У вівторок у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ющенко заявив про нецільове використання коштів "Ощадбанку" під час виборчої кампанії. "Гроші направлялися на фінансування політичної сили, представників якої немає в цьому залі", - відзначають ЗМІ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування