Регіонали чекають провокацій проти їх родин через Луценка

Вівторок, 29 січня 2008, 13:39

Депутат Партії регіонів Віталій Хомутиннік спростовує заяву народного депутата Москаля про те, що його брат причетний до злочинної групи, яка займається викраденням машин.

"Заява Геннадія Москаля про те, що мій 24-літній брат, студент вузу, є лідером злочинного угруповання мене, м'яко говорячи, шокувала. Я не втримався від того, щоб не подзвонити Геннадієві Геннадійовичу особисто" – відзначив Хомутиннік.

За його словами, у бесіді Москаль пояснив мотиви для таких заяв у такий спосіб:
"Ви підписували постанову про слідчу комісію з інциденту Луценко-Черновецький, збираєте підписи про його відставку, організовуєте мітинги... Яку реакцію Ви очікували від нас?".

І додав, що "... наша робота щодо родичів народних депутатів від Партії регіонів тільки починається".

Хомутиннік відзначив, що "сьогодні в Україні, відповідно до Конституції, ступінь вини визначають суди, а не політики з певним політичним фарбуванням. Адже такі некоректні заяви порівнянні хіба що з анекдотом про "базарних бабок", які говорять, що в тебе дочка легкої поведінки, а ти йди і виправдуйся, що в тебе і дочки нема".

Також Хомутиннік попередив родичів своїх колег про те, що найближчим часом не виключені провокації на їх адресу, для того, щоб поставити в залежність народних депутатів, які можуть голосувати за відставку міністра внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування