Готелі будуть стукати на постояльців у міліцію

Середа, 30 січня 2008, 11:10

До кінця березня Головне управління комунального господарства Київської міської державної адміністрації введе нові правила надання готельних послуг і установить порядок контролю за їх якістю.

Зокрема, готелі повинні будуть подавати інформацію про постояльців у відповідні структурні органи МВС України в Києві.

Як повідомляє Туристична асоціація України (ТАУ), новий проект порядку надання готельних послуг у Києві передбачає обов'язкову сертифікацію послуг по тимчасовому розміщенню, повідомляє Ліга.

Надавати ці послуги зможуть тільки зареєстровані в законодавчому порядку фізичні і юридичні особи. Разом з тим, нові правила заборонять використовувати "зірочки" для позначення рівня комфортності готелю без наявності відповідного сертифіката.

Порядком буде встановлений також цілодобовий режим роботи столичних готелів, що зможуть перейти до погодинної або добової оплати своїх послуг.

Крім того, проект порядку контролю за якістю надання готельних послуг у Києві передбачає створення комісії КМДА для перевірки готелів у кожному окремому випадку.

Планові перевірки будуть проводитися не частіше одного разу на рік, а про проведення позапланових інспекцій заздалегідь попереджати не будуть.

Крім того, комісія перевірить на відповідність вимогам будинок і прилеглу територію, а також дотримання вимог до організації і надання основних і додаткових послуг у готелі, технічний стан і інженерні системи будинку.

Протягом 2010-2011 років, у рамках підготовки до Євро-2012, заплановано відкрити 17 готельних комплексів різних рівнів. Будівництво готелів, орієнтована вартість яких складає 2,9 млрд. грн., здійснюється за рахунок інвестиційних коштів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
Усі новини...