Мельниченко вже каже, що проходить і по справі отруєння Ющенка

Середа, 30 січня 2008, 12:12

Майор Микола Мельниченко заявляє, що проходить свідком у багатьох резонансних кримінальних справах, в тому числі і у справі про отруєння президента Віктора Ющенка.

"На сьогодні я проходжу свідком по багатьох кримінальних справах: щодо вбивства журналіста Гонгадзе, про напад на Олексія Подольського (опозиційного щодо екс-президента журналіста) про отруєння Ющенка, про загибель В’ячеслава Чорновола", - сказав Мельниченко в інтерв’ю УНІАН.

На питання, яким чином він потрапив у свідки у справі про отруєння Ющенка, адже перебував тоді в Америці, Мельниченко відповів:

"Це окрема справа… Я зараз не хочу розголошувати її".

"Ми бачимо факт, що отруєння Ющенка відбулося… Але залишається питання – де воно відбулося, яким чином і хто був у ньому зацікавлений", - додав він.

Водночас Мельниченко висловив переконання, що колишній перший заступник голови СБУ Володимир Сацюк, на дачі якого перебував Ющенко напередодні свого отруєння, "не має жодного стосунку до отруєння Ющенка".

"Є деякі факти, про які я зараз публічно не можу говорити, але з того, що я знаю, Сацюк не мав жодного мотиву труїти Ющенка", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування