Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий приготувався відбиватися від Кличка

Середа, 30 січня 2008, 14:21

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий застерігає певні політичні сили від провокаційних дій при затвердженні в цілому на пленарному засіданні Київради програми підготовки та проведення в Києві фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це він заявив у середу в інтерв’ю журналістам по завершенні засідання президії Київської міської ради.

За даними Довгого, представники опозиційно налаштованих політичних сил, в першу чергу Блоку Віталія Кличка, мають намір під час пленарного засідання у четвер зробити провокаційні заяви.

"На жаль, Віталій Володимирович і ті, хто від його імені про все це заявляють, не розбираються і не читають проект рішення", - заявив секретар Київради.

Аби спростувати будь-які "провокаційні" заяви, зокрема щодо планів забудови Труханового острова, Довгий обіцяє зробити для журналістів спеціальну презентацію: кожен отримає відповідний документ, графіки, фотографії, цільове призначення тощо.

При цьому він додав, що програма з підготовки до Євро-12, пропонована для затвердження депутатам Київради, була визнана спеціалістами УЄФА однією з найкращих.

Довгий також підкреслив, що підготовка до футбольної першості 2012 року проводиться під контролем Київського міського голови Леоніда Черновецького і є одним із найпріорітетніших завдань столичної влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування