Рупор Балоги "наїхав" на Зварича

Середа, 30 січня 2008, 15:43

Представник НУНС Ігор Кріль вимагає від свого колеги Романа Зварича вибачень або визнання того, що він більше не є членом "пропрезидентської сили".

Так Кріль прокоментував заяви Зварича про незгоду з рішенням президента про призначення Богатирьової секретарем РНБО та про можливо створення єдиної партії на базі "Гарт", повідомляє сайт Разом.

"Якщо Зварич вважає себе членом пропрезидентської політичної сили, то я б не радив йому давати публічні оцінки рішенням, прийнятим главою держави", – заявив Кріль.

"Якщо у нього (Зварича) є власна точка зору щодо цього призначення, то він має всі можливості, аби висловити президенту її не публічно", - вважає депутат.

"А якщо він обдумано заявляє про свою незгоду з рішенням Глави держави, і робить це публічно, то логічно було б відкрито сказати, що він не вважає себе членом пропрезидентської політичної сили. Якщо ж він робить такі заяви не подумавши, то тепер мав би публічно вибачитися", - додав він.

Торкаючись теми "Гарт" Кріль зауважив, що "ця громадська організація, яка називається "ГАРТ", була створена не з метою виконувати політичні функції, а для того, щоб забезпечити роботою менеджерів, які роками працювали в "Нашій Україні", брали участь у політичних баталіях, а після виборів 2007 року їм не знайшлося роботи у структурах цієї політичної сили.

"Створення єдиної партії – це публічне зобов’язання лідерів всіх політичних сил, що підписали угоду про створення Блоку НУНС. На жаль, після того, як вони стали депутатами, деякі з них забули про цю обіцянку виборцям і не бажають створювати єдину партію, прикриваючись незрозумілими тезами", - зазначив він.

"Якщо це не так, і вони дійсно хочуть створити єдину партію, але не можуть, то нехай публічно скажуть про свою неспроможність", – сказав Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News