Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко просить Медведька закрити справу проти нього

Середа, 30 січня 2008, 15:46

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко просить генпрокурора Олександра Медведька скасувати кримінальну справу, порушену проти нього київською прокуратурою через бійку з мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це йдеться у скарзі Луценка на ім‘я Медведька, повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС.

У скарзі, зокрема, вказується на відсутність існування доказів, які підтверджують "реальність конкретної події злочину, жодних даних про наявність умислу на вчинення дій, також незазначення підстав для порушення кримінальної справи тощо".

Луценко вказав, що в оскаржуваній постанові не наведено доказів наявності прямого чи непрямого умислу в нього щодо дій на спричинення ушкоджень Черновецькому.

На думку Луценка, його пояснення щодо інциденту не було перевірено передбаченими законом засобами до порушення кримінальної справи, а в самій постанові враховано лише точку зору Черновецького, хоча до матеріалів перевірки було додано пояснення Луценка щодо спричинення йому тілесних ушкоджень Черновецьким, відповідні медичні документи, які це підтверджують, до матеріалів перевірки не додано.

"Зважаючи на те, що постанова про порушення кримінальної справи була винесена за відсутності достатніх підстав і приводів для прийняття рішення про її порушення

Луценко просить скасувати постанову про порушення проти нього кримінальної справи, або в разі проведення по цій справі слідчих дій, долучити до розгляду його клопотання та закрити кримінальну справу провадженням за відсутністю в діянні складу злочину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування