Ющенко хоче нових і нових зустрічей

Середа, 30 січня 2008, 17:11

Президент Віктор Ющенко заявляє, що є прихильником того, щоб 2008 рік зробити роком перегляду регуляторної і дозвільної політики, ліцензування діяльності.

"Цю ініціативу ми запускаємо, уряд створює робочі групи. Переконаний, що ми знайдемо спільну точку зору", - сказав Ющенко на форумі "Влада і бізнес – партнери".

"Переконаний, що основу цієї роботи треба зробити за наступні 30 днів, щоб відобразити це в бюджеті", - додав він.

Також Ющенко закликав інтенсифікувати діалог у цьому колі і зібратися через кілька тижнів знову, щоб обговорити ті питання, які не встигли обговорити в середу.

"Я хотів би, щоб ви були обізнані в темі макроекономічної стабільності і мали спільну узгоджену позицію. Багато речей ще треба виграти і відстояти", - заявив президент.

Також серед актуальних проблем Ющенко назвав теми захисту прав приватної власності, будівництва доріг, формування ринку цінних паперів і фондового ринку.

Президент висловив задоволення зустріччю, що відбулася у середу, і висловив переконання, що вона принесене зиск у майбутньому.

Ющенко нагадав, що метою зустрічі було знайомство з тим, як бізнес бачить концепцію бюджетно-фіскальної та регуляторної політики держави та створення робочих груп, які б могли за результатами зустрічі опрацьовувати нове законодавство та бюджет.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News