Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов думає, що Тимошенко підкладе Ющенку "свиню" восени

Четвер, 31 січня 2008, 08:57

Депутат фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прогнозує ініціювання прем'єр-міністром Юлією Тимошенко позачергових виборів президента восени.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Перший Національний", пише "Дело" з посиланням на "Українські новини".

"Регіонал" розкритикував Кабінет міністрів на чолі з Тимошенко за ухвалення популістських рішень.

Чечетов упевнений, що проведення прем'єром такої політики обов'язково призведе до витка інфляції у вересні-жовтні.

"Тоді по людях вдарить інфляція, і у вересні-жовтні вона (Тимошенко) може ляснути дверима і піти, і тоді пані Тимошенко може почати ініціювати процедуру дострокових президентських виборів", - сказав він.

Чечетов вважає, що ініціюванням позачергових виборів президента нинішній прем'єр спробує уникнути відповідальності за популістську політику, яку зараз проводить.

Водночас, він заявив, що його політична сила не зацікавлена в позачергових виборах президента, повідомляє з посиланням на "Українські новини" "Обком".

"Може, були десь окремі заяви окремих членів партії щодо доцільності проведення нових позачергових виборів: президента чи парламенту, але це не позиція партії", - сказав "регіонал".

Депутат підкреслив, що Партія регіонів завжди виступала за стабільність як політичної, так і економічної ситуації в державі.

"Позиція Партії регіонів: ми завжди виступали за стабільність, а вибори – це завжди дестабілізація", - сказав він.

Як відомо, депутат від Партії регіонів Ганна Герман допускає ініціативу партії з проведення одночасних позачергових виборів парламенту і президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...