"Регіонал" розповів про нечистий бізнес своїх однопартійців

Четвер, 31 січня 2008, 10:12

Член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Ландик переконаний, що його сила втрачає рейтинг, тому що в партії багато чиновників, які працюють для задоволення власних потреб.

"Чому так погано із рейтингом (Партії регіонів)? Тому що чиновник на будь-якій посаді працює не на партію, а на себе", - заявив він в інтерв'ю "Україні молодій".

Як приклад, депутат назвав начальника Луганського обласного центру зайнятості Андрія Черкасова: "Партія регіонів поставила на цю посаду людину, яка недавно ходила в лідерах НДП. Щось у нас поліпшилося?".

"У нас в області катастрофічна нестача робочих рук, а він є головним "виробником" безробіття. Тому що платить гроші всім безробітним без розбору", - заявив Ландик.

"Це колись не було робочих місць, а зараз їх - навалом. А система працює! Чи він запропонував нам, народним депутатам, змінити систему і припинити розбазарювання державних коштів?", - запитав депутат.

"Ні! Навіщо? Чим більше безробітних, тим більше відрахувань. У мене немає упередження до Черкасова, але для чого він прийшов у Партію регіонів?", - додав Ландик.

"Або візьмемо іншого чиновника. Є така екологічна інспекція. Очолює її людина, яка була у списках Партії регіонів на виборах до міськради Луганська. Номер у списку не сподобався - пішов до Вітренко", - зазначив депутат.

"Це що - одне й те саме?! Пройшов до ради, але, не отримавши нічого, швиденько прибіг до Партії регіонів: "Дайте посаду!". Чого він прагнув, міняючи партії?", - запитав він.

Ландик зазначив, що може назвати "ще масу людей": "Усі вони свої посади, закони застосовують для боротьби з... населенням: підприємці - це ж населення, це ж виборці". "Так чого ж ви боретеся із власним виборцем?!", - запитав він.

Депутат вважає, що партії "не потрібні якісь з'їзди і якісь крики в області, якщо ми будемо правильно вести політику, а в нас є, може, й більш кричущі випадки - захоплення землі, вирубка лісів (у нашій степовій зоні!), вирубка парків - і це також роблять члени партії, хоч як дивно".

"Ті, в кого, окрім двох чи трьох квитків різних партій, є ще й не один паспорт, окрім українського. Або сусідньої країни, звідки не видають, або з далекої й теплої", - заявив Ландик.

"Вони роблять тут нечистий бізнес, гроблячи імідж партії, жити ж бажають в іншій державі, яка для них буде зручнішою й красивішою. А я – українець", - наголосив депутат.

За його словами, "у нас має бути чітке розуміння і щодо мови, і щодо НАТО, і з усього кола питань, але, звичайно ж, не на догоду якимось іншим державам, а на користь власній країні".

"І я хочу жити в цій країні, і бути похованим поруч зі своїми предками. І щоб люди, проходячи повз мою могилу, казали: "Царство небесне", а не плювали на хрест", - закінчив Ландик.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
Усі новини...