Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС цього року ще не бачили Януковича в Раді

Четвер, 31 січня 2008, 10:14

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович у січні цього року жодного разу не був у Верховній Раді.

Про це заявила депутат фракції блоку "НУ-НС" Ірина Геращенко в інтерв’ю офіційному сайту свого блоку.

"Мене бентежить той факт, що лідер фракції Партії регіонів Янукович у січні жодного разу не був у парламенті. Його фракція – "безхозна", у залі не бачить свого лідера і можливо тому й блокує трибуну ВР, бо не знає чим ще зайнятися", - зазначила вона.

Геращенко наголосила, що "лідери всіх фракцій мають особисто підтверджувати голосування по тому чи іншому питанню, що робиться усіма політичними силами, окрім ПР".

"І коли фракція "регіоналів", за відсутності Януковича, бродить по кулуарах Верховної Ради, - це не додає їй монолітності й не свідчить про послідовність і конструктивність її роботи", - висловила думку вона.

Геращенко зазначила, що "опозиція, сформувавши власний "тіньовий" уряд, насправді не пропонує ніяких шляхів для проведення реформ, ніяких законопроектів, які б працювали на покращення соціально-політичних стандартів".

"Її діяльність зводиться до примітивної критики дій коаліції, навіть ті речі, які підтримуються суспільством, починаючи з виплати заощаджень Ощадбанку і закінчуючи розбудовою нормальних стосунків із нашими євроатлантичними партнерами", - сказала депутат "НУ-НС".

При цьому вона запевнила, що її фракція "послідовна у своєму ставленні до ПР і КПУ як до опозиції", прислухається до їхніх пропозицій і "йде на компроміси".

"Зі свого боку опозиція має показувати ефективну роботу й конструктивну законотворчу діяльність, а не займатися популізмом, блокуючи роботу парламенту з надуманих причин", - додала депутат "НУ-НС".

Геращенко наголосила, що її фракція "постійно виступає за діалог із конструктивною опозицією, що є нормальною умовою роботи будь-якого цивілізованого парламенту".

"Опозиція має стимулювати роботу парламентської більшості, а не діяти за принципом "чим більше – тим краще". Перш за все, Верховна Рада має прийняти пакет першочергових законопроектів і вирішити кадрові питання", - переконана вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування