Черновецький купить під Євро-2012 гелікоптери втридорога і забудує заповідник

Четвер, 31 січня 2008, 12:32

Київрада затвердила міську цільову програму підготовки і проведення в Києві фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Відповідне рішення підтримали 102 депутати міськради.

Навіть представники опозиції висловили думку, що така програма повинна прийматися, водночас вони вказали на її незбалансованість.

"Комп’ютери, які закладені по 40 тисяч за штуку... Що це комп’ютери за 8 тисяч доларів. Гелікоптер, який коштує 10 мільйонів гривень він закладений по 36", - обурився нашоукраїнець Дмитро Андрієвський.

"Ще цікаві питання як будівництво моргу. Дійсно місту потрібен морг, але чому в цій програмі. Тоді як реконструкція аеропорту "Жуляни" взагалі не передбачена", - повідомив депутат.

Найбільше зауважень стосувалося робіт на Трухановому острові, де, за планом київської влади, будуть проживати близько 15 тисяч гостей столиці. Загальна площа земельної ділянки, відведеної на Трухановому острові під будівельні роботи, складає 200 тисяч квадратних метрів.

На думку представниці блоку Кличка Наталі Новак мова йде про те, "хто швидше почне забудову Труханового острова"

Також представниця БЮТ Тетяна Мелехова висловила обурення тим, що угоду від київської влади з УЄФА підписав не мер, а "якийсь депутат" і завірена вона печаткою секретаріату КМДА.

За словами того ж Андрієвського, міжнародні договори може підписувати лише мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування