Семенюк зрозуміла, навіщо Тимошенко потрібен Портнов

Четвер, 31 січня 2008, 14:30

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк вважає, що в найближчому майбутньому посада керівника ФДМ визначатиме, хто стане наступним президентом.

"Я думаю, що в найближчому майбутньому посада керівника Фонду держмайна буде визначати, хто стане наступним президентом – (Віктор) Ющенко, (Віктор) Янукович або (Юлія) Тимошенко", - сказала вона в інтерв'ю "Фокусу", пояснюючи намір Тимошенко призначити главою ФДМ Андрія Портнова (БЮТ).

Водночас, запитання про те, як це призначення позначиться на ФДМ, Семенюк переадресувала депутатам.

"Коли я тільки прийшла працювати у ФДМ, Портнов, який перебував тоді за кордоном, подзвонив мені: мовляв, дай мені доручення (йому треба було щось вирішити на рівні Держкомісії з цінних паперів), а я тобі дам підтвердження ДКЦП. Я йому кажу: ти що, живеш за телефонним правом чи ти представляєш усю комісію? І послала його, звісно, далеко", - розповіла вона.

"Я не належу до жодного клану. Ні я, ні члени моєї родини не мають стосунку до жодного об'єкта приватизації, і акцій у нас немає", - підкреслила "соціалістка".

Водночас, на питання про те, чим Семенюк має намір займатися після виходу з ФДМ, вона відповіла: "Я соціаліст і буду займатися політикою".

"Створювати якийсь інститут приватизації не збираюся – тоді мені доведеться бути на побігеньках у якогось олігарха, який буде це фінансувати. Крім того, я очолюю жіночу організацію "Жінки за майбутнє дітей України", - зазначила вона.

"А що стосується роботи, зарплати, то в мене шия є, ярмо знайдеться. У мене є багато пропозицій щодо роботи, причому мій досвід і знання можуть згодитися не тільки в Україні", - підкреслила Семенюк.

На запитання про те, яка декларація голови ФДМ, і зауваження, що її чоловік "мільйонер", Семенюк відповіла:

"Свою декларацію я оприлюдню, коли прийде час. А що стосується чоловіка, я його декларацією не цікавилася. У нього є свої бізнес-компанії, він усе створював зі своєю покійною дружиною, сином і донькою".

"Я вперше дізналася, що він мільйонер, зі ЗМІ. Усе, що в нього є, нехай належить його родині, його дітям. Ми шлюбний контракт не підписували, вирішили жити, як живемо. А якщо оцінити вартість його квартири, то, може, вона і потягне на мільйон", - додала вона, сміючись.

Відповідаючи на запитання про нещодавнє весілля, Семенюк також повідомила, що лідер СПУ Олександр Мороз був присутній на ньому, а екс-глава МВС Василь Цушко не зміг, "бо він лікується". "Думаю, що Цушко дещо підлікується і повернеться", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування