Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Ющенка контролюватиме виплати Тимошенко

Четвер, 31 січня 2008, 15:41

Олександр Морозов заявляє, що йому запропоновано очолити Спостережну раду Ощадбанку.

Про це Морозов повідомив "Українській правді" у четвер.

"У зв'язку з ротацією членів Спостережної ради мені запропоновано очолити раду Ощадбанку. Зараз я чекаю на нараду в президента з питань розвитку банку", - сказав він.

"Я не претендую на посаду голови правління і вважаю, що кандидатура на цю посаду має бути запропонована урядом", - підкреслив Морозов.

У той же час він підкреслив, що згоден з тим, що заміна голови правління може викликати паніку серед вкладників і тому "потрібно бути дуже обережним".

"Кращий варіант, щоб не допускати паніки, це узгоджені дії президента і прем'єра", - підкреслив він.

"Виплати внесків, безумовно, найважливіший проект, але сьогодні Ощадбанк практично виведений з ринку, на радість конкурентам. Конкуренція на банківському ринку дуже висока і повертати втрачені ринкові позиції складно", - додав він.

Говорячи про перевірку діяльності банку Контрольно-ревізійним управлінням, за результатами яких президент почав вимагати звільнення глави правління Анатолія Гулея, він сказав:

"Зауваження в перевіряючих були, і вони достатньо серйозні. Однак, при злагодженій роботі правління і спостережної ради Ощадбанку, їх можна подолати".

Раніше повідомлялося, що Морозов є однією з найвірогідніших кандидатур на посаду глави правління Ощадбанку.

У 2005-07 роках Морозов був керівником Ощадбанку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування