Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросила бізнесменів "капати" на чиновників

Четвер, 31 січня 2008, 17:33

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко просить підприємців повідомляти про факти свавілля чиновників.

Про це йшлося у її зверненні до учасників презентації всеукраїнської громадської організації "Спілка захисту прав суб'єктів підприємництва", мета якої - покращання взаємодії з представниками малого та середнього бізнесу.

Письмове звернення зачитав почесний президент спілки, член БЮТ Віталій Чудновський, повідомляє прес-служба БЮТ.

У документі Тимошенко зазначила, що Кабінет міністрів розпочав виконання нової програми становлення чесного підприємництва без корупції, бюрократії та чиновницьких перепон.

"Сьогодні є шанс розв'язати проблему корупції та чиновницької тиранії. Для цього при Кабінеті міністрів розпочинає діяти гаряча телефонна лінія", - йдеться у листі.

Крім того, зазначила Тимошенко, на сайті Кабінету міністрів розміщено таблицю боротьби з корупцією, яка розроблена разом з Європейською бізнес-асоціацією. Ця таблиця допоможе у формуванні роботи уряду, вважає прем'єр.

"Разом з вами заповнятиму кожну клітину таблиці аж до того часу, доки не зникне остання перепона для ведення чесної підприємницької діяльності", - наголосила Тимошенко.

У свою чергу голова держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва Костянтин Ващенко також підтримав створення спілки та запросив голову правління та членів громадського об'єднання увійти в громадську колегію, створену при комітеті.

Спілка захисту прав суб'єктів підприємництва є неприбутковою. Організація об'єднує громадян України, громадян інших держав, осіб без громадянства для реалізації завдань, передбачених статутом.

Основним завданням організації є представництво інтересів членів спілки перед органами державної влади (як центральними, так і регіональними).

Також серед її завдань сприяння розвитку підприємництва, забезпечення громадського контролю за процесами набуття та реалізації прав на землю і забезпечення громадського контролю за процесами приватизації державного та комунального майна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування