Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поставив себе у приклад Тимошенко

Неділя, 10 лютого 2008, 20:24

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що намагання уряду перейти на прямі контракти щодо газу з Росією дестабілізують ситуацію на газовому ринку.

"Такі дії дестабілізують ситуацію як на внутрішньому ринку, так і в стосунках з нашими партнерами", - заявив він в інтерв’ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю.

За словами Януковича, такі заяви "не йдуть на користь іміджу країни". "Будь-який переділ газового ринку буде вести до погіршення ситуації - цінової, платіжної", - зазначив Янукович, пояснивши, що будь-яка дестабілізація веде до послаблення платіжної дисципліни серед споживачів газу.

"Наводити порядок треба негайно, тому що якщо йде несанкціонований відбір газу, за це хтось повинен відповідати", - підкреслив Янукович.

Він також зазначив, що за час роботи його уряду "газового питання не було". "Ми знаходили порозуміння з партнерами, шукали можливість отримання контрактів для України по найнижчим цінам, які були можливі, і досягали домовленостей", - підкреслив екс-прем'єр, додавши, що в той час Україна була надійним партнером для Європи в питанні транзиту газу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування