Рудьковського привезли в суд на інвалідному візку. Йому зробили ін’єкцію

Понеділок, 11 лютого 2008, 09:53

Печерський районний суд Києва почав розгляд справи про зміну запобіжного заходу екс-міністру транспорту і зв'язку Миколі Рудьковському з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Засідання почалося близько 9.30 і проходить у відкритому режимі, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Самого Рудьковського доставлено до судової зали, він знаходиться за гратами, сидячи в інвалідному візку.

Також у залі суду присутні депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич, Володимир Сівкович, Ян Табачник. Депутати від Партії регіонів просять відпустити Рудьковського на поруки або під заставу.

Як повідомляє прес-служба Соцпартії, у залі суду Рудьковському стало погано, йому викликали медиків, а поблизу суду зараз знаходиться дві карети "Швидкої допомоги".

Відомо також, що прямо в залі суду Рудьковському зробили ін’єкцію. У суді Рудьковський заявив, що не переховувався від слідства.

"У мене не було підстав переховуватися. Я зустрічався зі слідчим. Я особисто бачу, як прокурор відмовляється від своїх слів, просить запросити депутата Джигу, який був присутній при моїх зустрічах зі слідчим і адвокатом", - сказав він.

"Я думав, що живу в правовій державі. Хто ці люди, які мене захопили? Мені погрожували. Мені не давали лікаря", - додав екс-міністр.

Як відомо, співробітники Служби безпеки України 9 лютого затримали Рудьковського в зв'язку з тим, що він ухилявся від слідства.

Раніше СБУ викликала на допит Рудьковського в рамках розслідування справи за фактом розтрати Мінтрансзв’язку 390 тис. гривень.

Наприкінці листопада СБУ порушила кримінальну справу за фактом розтрати 0,4 млн гривень службовими особами одного з держпідприємств Міністерства транспорту і зв'язку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News