Черновецький добрався до Андріївського узвозу

Понеділок, 11 лютого 2008, 10:46

Цього року, згідно з дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького, розпочнеться реставрація Андріївського узвозу.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі КМДА.

За словами першого заступника голови КМДА Дениса Басса, "Андріївський узвіз – це не лише улюблене місце відпочинку кожного киянина. Він цікавий і для гостей столиці".

"У наших планах – зробити його ще більш привабливим, презентабельним культурним центром. Зокрема, цього року ми продовжимо будівництво Театру на Подолі, а вже наступного року цей об’єкт буде введено в експлуатацію. Найближчим часом ми плануємо зробити красиве освітлення фасадів будинків, встановити гарні ліхтарі вздовж усього узвозу".

Він додав, що у планах міської влади реконструкція дороги та обмеження руху транспорту Андріївським узвозом. Незабаром тут їздитиме лише спеціалізований транспорт, а жителі Києва безперешкодно пересуватимуться узвозом.

"Єдина проблема в тому, що територія Андріївського узвозу перебуває на балансі Подільської райдержадміністрації, а не міста. Утім, ми зараз працюємо над цим питанням і шукаємо компромісні рішення на користь киян", - наголосив перший заступник голови КМДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування