Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко пропонує проголосувати підпис Яценюка

Понеділок, 11 лютого 2008, 11:04

Лідер НУНС В'ячеслав Кириленко пропонує проголосувати у сесійній залі питання щодо підтримки підпису Арсенія Яценюка під листом про приєднання України до Плану дій щодо набуття членства в НАТО.

Про це Кириленко сказав журналістам у понеділок.

За його словами, фракції меншості знову запропонували Яценюку відкликати підпис, мотивуючи це тим, що не було голосування на його підтримку.

"Ми даємо відповідь: давайте таке голосування проведемо. І якщо парламент проголосує проти такого підпису, то, безумовно, тоді опозиція може так ставити питання", - запропонував Кириленко.

"Але якщо буде проголосована постанова, яка передбачає подальші дії щодо набуття членства, значить це буде офіційна парламентська позиція", - наголосив він.

Водночас він висловив переконання, що такий розвиток подій зараз непотрібний опозиції.

"Завдання її зовсім інакше – блокувати роботу парламенту і далі не дати ухвалити жодних рішень, які стосуються наведення порядку в країні", - сказав він.

За його словами, у понеділок можливості розблокування роботи ВР будуть обговорюватися на засіданні ради коаліції, "враховуючи те, що опозиція все одно не йде на поступки".

Водночас, на питання, чи означає це, що коаліція буде розблоковувати трибуну силовим методом, він сказав, що цього не буде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування