Ющенко посадив губернаторів на прив'язь по своїх областях

Понеділок, 11 лютого 2008, 12:05

Президент Віктор Ющенко установив, що службові відрядження губернаторів та голови Ради міністрів Криму за межі підпорядкованих їм областей та відповідно Криму мають погоджуватися президентом.

Відповідний указ, виданий "з метою впорядкування відряджень голів місцевих державних адміністрацій і підвищення рівня виконавської дисципліни", оприлюднено на сайті глави держави.

"Службове відрядження в межах України погоджується президентом – стосовно відряджень голови Ради міністрів Криму за межі Криму, голів облдержадміністрацій – за межі відповідних областей, голів Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій – за межі відповідно Києва та Севастополя", - йдеться у документі.

Водночас головою Ради міністрів Криму та губернаторами мають погоджуватися відрядження голів райдержадміністрацій за межі відповідних районів.

Відрядження голів районних у Києві та Севастополі держадміністрацій за межі відповідно Києва та Севастополя мають погоджувати голови Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування