У розпал "війни" з Україною "Газпром" влаштовує гуляння з Deep Purple

Понеділок, 11 лютого 2008, 12:24

"Газпром", найбільша російська компанія по капіталізації, у понеділок відзначить 15-річний ювілей у Державному Кремлівському палаці.

Захід пройде в кращих традиціях Дня газовика: виступи керівництва компанії, а потім – концерт, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Однак, на цьому ювілеї і газовики, і їхні партнери можуть почути не тільки керівників і зірок естради. Не виключено, що на святковому вечорі пролунають голосні заяви про майбутнє всієї російської енергетики.

Агентство нагадує, що ключовим моментом попереднього великого - 10-річного ювілею компанії, що теж проходив у КПС, став виступ президента Росії Володимира Путіна, у якому він поставив крапку в суперечках про майбутнє компанії, заявивши, що держава не буде дробити "Газпром".

Цього року на урочистості також запрошені представники вищого російського керівництва.

Особливого шарму цьому заходу додає той факт, що головою ради директорів "Газпрому" працює Дмитро Медведєв - фаворит у гонці за президентське крісло.

Програма святкування включає концерт, у якому, як очікується, візьмуть участь зірки 70-х років - американська рок-зірка Тіна Тьорнер і британська група Deep Purple.

На концерті також очікується виступ Дмитра Хворостовського, Алли Пугачової, Олександра Розенбаума, а також представників художньої самодіяльності самого "Газпрому" - фіналістів корпоративного фестивалю самодіяльності "Факел".

Зазвичай, на святкуванні професійного свята в "Газпромі" спочатку виступає самодіяльність, а потім - естрадні виконавці. Запис концерту буде трансльовано по "Першому каналу".

Днем народження "Газпрому" вважається 17 лютого 1993 року, коли вийшла постанова уряду РФ про перетворення державного газового концерну "Газпром" на Російське акціонерне товариство "Газпром".

На даний час "Газпром" є четвертою у світі публічною компанією за розміром капіталізації, що наближається до $300 млрд. "Газпром" - світовий лідер в галузі видобутку газу і власник найбільших запасів газу на планеті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...