Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попереджає: коаліція збирається прорвати блокаду

Понеділок, 11 лютого 2008, 18:14
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що парламентська коаліція має намір з вівторка забезпечити роботу Верховної Ради і прийняття нею необхідних рішень.


"Ми рухаємося вперед, і ніякі штучні блокади не можуть зупинити цього процесу", - сказала Тимошенко на зустрічі з послами країн Європейського Союзу і Великої вісімки.


Прем'єр повідомила, що рада коаліції в понеділок прийняла рішення "робити усе для того, щоб, незважаючи на блокування, у парламенті пройшли результативні голосування".

"Сьогодні немає ніяких підстав в опозиції блокувати роботу парламенту", - підкреслила Тимошенко.


Вона відзначила, що позиція коаліції про необхідність проведення референдуму перед ухваленням рішення про вступ у НАТО також завжди підтримувалася і нинішньою опозицією.


Тимошенко підкреслила, що парламент почне роботу й у першу чергу буде прийнятий пакет з 12 законопроектів запропонованих президентом, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Завтра коаліція, незважаючи на блокаду, спробує вирішити також кадрові питання", - заявила прем'єр.

За її словами, "немає ніяких заперечень " для прийняття програми діяльності уряду. "Сьогодні є повна готовність ставити її на голосування", - підкреслила Тимошенко.


Прем'єр також відзначила, що уряд завершує підготовку змін у державний бюджет на поточний рік і відповідний законопроект протягом двох тижнів буде переданий у парламент.


Крім того Тимошенко підкреслила, що Верховна Рада ратифікує документи необхідні для вступу України у СОТ, як тільки вони будуть для цього готові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування